За нас

Оптики Христови се намират на територията на гр. Варна. Специализирани са в областта на очната оптика, оптическите услуги и контактологията. Екипът се състои от опитни специалисти – очни оптици, оптометристи и офталмолози, със съответното образование. Фирмата е създадена през 1994 година, като в процеса на работа е претърпявала прогресивни промени и развитие, за да се наложи на пазара като една от водещите.

В оптики Христови можете да намерите оптични рамки и слънчеви очила на водещи фирми в бранша, с гарантирано качество и сертификат за произход. Наред с тях се предлагат висококачествени оптични корекционни лещи – меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама, с възможности за създаване на зрителен комфорт на всеки.
В оптики Христови, с помощта на модерна техника можете да си направите очен тест.

В заключение

За времето на своето съществуване, верига оптични магазини Христови се утвърди като изключително динамична и бързо развиваща се структура, благодарение на квалифицираните специалисти, високото качество на продуктите и услугите, системата от промоции, бонуси и отстъпки.